آخرین ویرایش 12 مهر 1398
معرفی ده کیک خوشمزه
من از اول امسال با جدیت پختن کیک را آغاز کردم و تا به امروز (10 مهر 1398) چهلوپنج عدد کیک پختهام. من چهلوپنج کیک پختم، ولی بعضی کیکها مستقیم روانه سطل آشغال شد، بعضی به خاطر تکنیک ضعیف من و برخی به خاطر بد بودن جنس موادی که استفاده کردم و تعدادی به خاطر رسپی بد.
در اینستاگرام فیلم کوتاهی با تصاویر این کیکها قرار دادم. یکی از شما دوستان عزیز پیشنهاد کرد رسپی خوشمزهترین کیکها را با شما سهیم شوم. البته این سایت، سایت آشپزی نیست و من خیال ندارم رسپی کیک بنویسم، ولی لینک رسپی ها را برای شما و همچنین استفاده آینده خودم در اینجا قرار خواهم داد. اگر شما مثل من در پختن کیک تازهکار هستید، به دستورات ساده و خوشمزه برای پختن کیک نیاز دارید.
تا جایی که فهمیدم کیکها دو دسته هستند: کیک عصرانه و کیک تولد. در ادامه تعدادی رسپی خوب برای کیک عصرانه و کیک تولد معرفی می شود.
کیک عصرانه coffee cake یا tea cake کیکهایی است که عصر هنگام به همراه چای یا قهوه نوش جان میشود. به نظر من خانم یا آقایی که کیک خانگی میپزد، درواقع قصد دارد چنین کیکی بپزد. کیکی ساده و خوشمزه که افراد خانواده بتوانند بهعنوان عصرانه صرف کنند. این هفت کیک خوشمزه برای عصرانه:
من این هفت کیک را درست کردهام. از رسپی آنها مطمئن هستم. نتیجه عالی از آب درمیآید. پیشنهاد میکنم این مقاله را هم مطالعه بفرمایید: راهنمایی پختن کیک برای تازهکارها
کیک تولد، تا جایی که من فهمیدم کیکی است که بتوانید با کرم و خامه آن را بپوشانید، یک عدد شمع روی آن بگذارید و تولد همسر یا کودکتان را جشن بگیرید. ما قناد نیستیم و هدفمان ساختن کیکی بینقص نیست، بلکه فقط میخواهیم بهسادگی جشنی برای عزیزمان تدارک ببینیم. این سه کیک پایه خوبی برای کیک تولد است:
این سه کیک، کیک زرد هستند Yellow Cake. کیک زرد، یک کیک وانیلی است که با تخممرغ کامل پخته میشود (قرتی بازی جدا کردن سفیده و زرده را ندارد) و رنگ آن زرد طلایی میشود. البته کیک اسفنجی، بهترین کیک برای تزئین و خامه کشی است، ولی کیک اسفنجی یک کیک حرفهای است و به مهارت و یک فر عالی نیاز دارد. من شخصاً خیال ندارم هیچوقت به سراغ کیک اسفنجی بروم.
چند تا دسر و شیرینی دیگر هم خدمت معرفی کنم که نتیجه آن عالی است:
چیزکیک یخچالی بهارسایت
رولت خامهای آپارات
پای سیب مارتا استوارت
کیکها را بر اساس کاربرد تقسیم کردم. حالا تقسیمبندی دیگری خدمت شما ارائه میکنم: کیکهای با روغن مایع و کیکهای کرهای
شش تا از هفت کیک عصرانه که معرفی کردم با روغن مایع درست میشود. کار کردن با روغن مایع آسان است، ولی به نظر من خوشمزهترین کیکهای عصرانه، کیکهای کرهای هستند. کار کردن با کره دشوارتر از کار کردن با روغن مایع است. بنابراین اگر تازهکار هستید با کیکهای کرهای آغاز نکنید، چون بهاحتمالزیاد خرد و خاکشیر میشود و حالتان را میگیرد.
تا اینجا من ده رسپی خوب و ساده پختن کیک و دسر خوشمزه را با شما سهیم شدم. امیدوارم بپزید و لذتش را ببرید.