بالاخره روز طلایی دوشنبه از راه رسید. من هر دوشنبه یک برنامه خاص برای خودم میچینم. دوشنبه روز خود خودم است. متوجه شدهام اگر روز دوشنبه به خودم حال اساسی ندهم، بیمار میشوم. انگار آنی کوچولو قهر میکند و حاضر نمیشود کار کند، عین یک بچه لجباز قهرو.
بهش حق میدهم. گیس گلاب هر روز از ساعت هفت صبح تا ده شب یکسره کار میکند. روزی چهارده تا پانزده ساعت. به همین دلیل لازم است بعد از دو روز کار کردن یک روز یا دست کم نصفه روز استراحت کند تا سرحال و خلاق باشد. ممکنه بگویید خب روزی هشت ساعت کار کن تا بتوانی هر روز کار کنی. کسانی که چنین پیشنهادی دارند (البته فرض را بر این میگذارم که کسی بخواهد این مطلب را پیشنهاد کند) از کارکرد مغز خلاق خبر ندارند. مغز برای خلاق بودن لازم است تحت فشار قرار بگیرد و سپس مدتی رها شود. اینطوری خوب کار میکند. هشت ساعت کار یکنواخت روزانه، خلاقیت و شور و شوق را از بین میبرد.
اگر کارمند هستید، ساعت کاری شما را رییستان تنظیم میکند و شاید اختیاری در تعیین ساعت کاری خود نداشته باشید، ولی اگر کارآفرین هستید، بویژه کارآفرینی که با خلاقیت و نوآوری کسب و کار خود را میگرداند، به این موضوع خیلی اهمیت بدهید. کدام موضوع؟ به استراحت میان هفته.
این هفته تصمیم گرفتم پدر و مادرم را دعوت کنم. روز خوبی بود جای شما هم خالی. آقای شوشو تهران بود. پسر داروخانه بود، موقع ناهار پیش ما آمد و پس از غذا برای استراحت به خانه خودش رفت.
من و والدینم با هم گپ زدیم و فیلم دیدیم:
فیلم far from madding crowd
دور از اجتماع خشمگین بر اساس رمانی به همین نام، نوشته توماس هاردی. نویسنده و شاعر قرن نوزدهم. فیلم عاشقانه بسیار زیبایی است، هیچ صحنه ناجوری ندارد و برای تماشای خانواده مناسب است.
داستان دختری است که سه خواستگار دارد:
اولی چوپانی جوان، درستکار و مهربان
دومی مردی میانسال ثروتمند و محترم
سومی یک جوان اشرافزاده ارتشی
پیشنهاد میکنم این فیلم را ببینید و کشف کنید چرا دختری با صورت و هیکلی کاملاً معمولی سه خواستگار مصمم دارد و چرا اشتباه میکند و بدترین گزینه را به همسری انتخاب میکند. نظر شما چیست؟ همین موضوع میتواند خوراک هفت هشت تا پست باشد. کمک کنید تا این پست نوشته شود.
پس شد دو تا سوال:
1- چرا او سه تا خواستگار مصمم دارد؟
2- چرا نامناسبترین خواستگار را انتخاب می کند؟
پی نوشت: پاسخهای شما بسیار عالی است. من به تک تک شما افتخار می کنم. تحلیل من از فیلم را می توانید در مقاله آتش هوس بخوانید.